Over KGTC Zwevegem

Untitled1Tennisclub Zwevegem is opgericht in 1951 door de firma Bekaert. Daarna werd het een privé tennisclub en in 1970 werd dit een Koninklijke Gemeentelijke Tennisclub. N.a.v. het 50-jarig bestaan van de club werd dit een koninklijke, gemeentelijke tennisclub : KGTC Zwevegem.

Dankzij de aanpak van dynamische bestuursleden samen met de steun van de gemeentelijke overheid en de sponsoring uit de bedrijfswereld, groeide de club uit tot op heden met maar liefst een 800-tal (300 jeugdspelers) leden en beschikt over 8-gravel buitenterreinen en 4 overdekte terreinen.

Sedert zijn ontstaan, is KGTCZ een familiale club waar iedereen welkom is. Zowel de recreatieve speler als de competitiespeler vindt bij ons zijn gading.   U kan bij ons terecht voor sport en ontspanning, zowel op als naast het veld in ons gezellig clubhuis en op ons fantastisch terras.

Onze jaarlijkse kalender met activiteiten voor jeugd en volwassenen spreekt voor zich. Jong en oud kan bij ons terecht voor lessen, zowel voor beginners als gevorderden.   KGTC Zwevegem is tevens erkend als Jeugdvriendelijke Club met erkende kidstennisschool dankzij een doorgedreven en gemotiveerde jeugdwerking en sterk trainersteam.

In de tennisclub zijn verder ook een aantal andere verenigingen zoals de petanque, biljart,… gehuisvest.

Bedrijven, organisaties en verenigingen kunnen bij ons terecht voor vergaderingen en events.