Conditie

web_conditietrainingEen eerste vereiste om goed te kunnen tennissen is natuurlijk beschikken over een goede  conditie!  Het benenspel is van enorm belang want met een heel goede techniek kan je niets beginnen als je niet kunt lopen…

Daarom nodigen we alle jongeren uit op vrijdag van 18-19u (oktober-maart) om slechts één uurtje aan jullie conditie te werken in plaats van…

Bovendien: het kost helemaal niets! Integendeel: wie vaak deelneemt aan de conditielessen en daarmee een grote inzet toont, krijgt zelfs een mooie beloning op ons volgend jeugdfeest!

De lessen worden gegeven door gediplomeerde leerkrachten L.O. De leerlingen worden in twee leeftijdscategorieën ingedeeld zodat we min of meer homogene groepen bekomen en we kwaliteitsvolle oefeningen kunnen aanbieden op maat van iedereen.

Alle jeugdleden tot 16 jaar zijn van harte welkom ! Motiveer dus je kinderen en hun tennisvriendjes om zich na een zware schoolweek te komen uitleven tijdens de conditietraining.

De lessen lopen gelijk met de tennislessen en starten dus op vrijdag 2 oktober. Wanneer er tennisles is, is er ook conditietraining. Afspraak in de hal van de tennis.

 

Hopelijk tot dan!

 

De conditietrainers